جستجو
افزودن لیست
  • شما هیچ نشانه گذاری ندارید.

علاقه مندی های شما: 0 لیست

ورود

6 روش برای اطمینان از اینکه بیزینس شما شکست نمی‌خورد

اگر در حال حاضر صاحب یک بیزینس هستید و یا علاقمند به شروع یک سرمایه‌گذاری جدید هستید، باید مطمئن شوید کسب‌وکار شما شکست نمی‌خورد. تاسیس یک شرکت، تولید محصولات و یا  ایجاد خدمات جدید، آوردن آن‌ها به بازار و به اشتراک گذاری مهارت‌ها با جهان یک تجربه باور نکردنی است. اما متاسفانه رسیدن به  موفقیت بیزینس‌ها معمولا ساده و صریح نیست.

میزان بقای شرکت‌های نوپای انگلستان بسیار پایین است و فاصله بین موفقیت و شکست معمولا یک تار مو است. اگر بیزینس جدیدی را راه‌اندازی کرده‌اید ادامه این مطلب را مطالعه فرمایید تا با 10 نکته در دنیای واقعی در مورد چگونگی اطمینان از موفقیت بیزینس خود و عدم شکست آشنا شوید.  

در حقیقت برای هدایت شرکت شما در مسیر درست، به بیش از 10 نکته نیاز است. در این مطلب برخی از توصیه‌های مهم برای همه بیزینس‌های جدید ذکر شده است. اگر می‌خواهید مطمئن باشید که بیزینس‌تان شکست نمی‌خورد، حتما این نکات را رعایت فرمایید.

 

۶ نکته مهم دیگر برای اطمینان از موفقیت بیزینس‌تان

1. شناخت وضعیت رقبا

نصیحت تجاری زیرکانه آل پاچینو در فیلم سال ۱۹۷۲ به عنوان “پدرخوانده” امروزه هم کاربردی است: “بسیار مهم است که بدانید رقبا در بازار چه وضعیتی دارند و چه می‌خواهند.” مهم نیست شرکت شما چه کاری انجام می‌دهد، چه چیزی می‌فروشد یا در چه صنعتی فعالیت می کند،به هر حال شما رقابت خواهید داشت. برای ادامه دادن، باید تمام توان خود را به کار گیرید تا اطمینان حاصل کنید در رقابت پیشتاز هستید و به مصرف کنندگان نشان دهید چه چیزی شما را از دیگران متمایز می‌کند. به همین جهت به یک تحقیق جدی و قوی در بازار نیاز دارد.

تحقیقات بازار یک اصطلاح فانتزی است که برای توصیف فرآیند کسب اطلاعات در بیزینس شما مورد استفاده قرار می‌گیرد و مربوط به چیزی می‌شود که شما ارائه می‌کنید و نحوه ارائه پیشنهادها در مقایسه با آنچه که رقیب به بازار عرضه می کند. برای شروع باید آنلاین شوید (یا حتی به خیابان بروید) و همه چیز در رابطه با  سبقت‌جویی را یاد بگیرید.

شرکتهای محصولات مشابه که همان محصولات شما را می‌فروشند را پیدا کرده و از آنها بازدید کنید. در آن بیزینس‌ها با تجربه مصرف‌کننده درگیر شوید و از محصولات و خدمات نمونه بگیرید. پس از آن، شما نیاز به تجزیه و تحلیل دارید تا ارزیابی کنید که این شرکت‌ها چه کاری را به خوبی انجام می‌دهند و در چه جاهایی کوتاه می‌آیند. نموداری تهیه کرده و امتیاز قیمت‌های رقبا، پیشنهادات اصلی، محصولات ویژه و امتیاز فروش منحصر به فرد آنها (USP) را ثبت کنید. بعد از این که تحقیق خود را انجام دادید، وقت آن رسیده که بنشینید و آنچه را که یاد گرفته‌اید به کار بگیرید تا مدل بیزینس خود را بهبود بخشید.

آیا می‌توانید قیمت رقبای خود را بشکنید یا می‌خواهید برند خود را به عنوان یک محصول برتر با قیمت بالاتری عرضه کنید؟ آیا می توانید با داشتن ساعات کاری بیشتر در فروشگاه یا چت زنده در وب سایت خود، جدا از رقبای خود باشید و خدمات بهتری به مشتری ارائه دهید؟

بسیاری از این‌ها در ابتدا آزمون و خطا خواهند بود و ممکن است مدتی طول بکشد تا مجموعه کاملی از پیشنهادها را بیابید که به شرکت شما کمک ‌کند در رقابت از دیگران پیشی بگیرید. اما اگر به این جایگاه مطلوب برسید، سودهای کلانی کسب می‌کنید.

این مطالبی که گفته شد، بسیار مهم هستند اما چرخه خیلی راحتی نیستید. تحقیقات بازار در مورد رقابت شما و اجرای ایده‌ها یکباره اتفاق نمی افتند. شما باید رقبای خود را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید، وب سایت‌های آنها را علامت‌گذاری کنید و به طور منظم از مکانهای واقعی آنها بازدید کنید تا اطمینان حاصل کنید که همیشه از کارهای آنها مطلع هستید. به این ترتیب، شما همیشه مطمئنید که شرکت شما بهترین کار را انجام می‌دهد.

 

2. خدمات ثابت و عالی ارائه دهید

هرگز نمی‌توانید اهمیت ارائه خدمات خارق العاده به مشتری را نادیده بگیرید. موفقیت در تجارت شما کاملا به آن بستگی دارد و مشتریان شما در این عصر چنین انتظاری دارند. به گفته محققان در Lithium ،76٪ از خریداران بزرگسال تجربه برخورد مثبت با مشتری، برایشان مهمتر از محصول یا خدمتی است که خریداری می‌کنند. بعلاوه، 70٪ از مشتریان عنوان کردند كه تجارب خریدشان كاملا براساس نحوه برخورد شركت و كارمندان با آنها بوده است.

با توجه به این نکته، تبدیل، فروش و نگهداری مشتری به طرز باورنکردنی به نحوه رفتار شما با مشتریان خود بستگی دارد. با این وجود خدمات عالی مشتری بسیار فراتر از گفته‌های قدیمی مانند “همیشه حق با مشتری است” (البته که درست است). در بیشتر بخش‌ها، ارائه خدمات عالی در مورد ارزش افزوده می‌باشد.

همچنین باید نوع خدمات به مشتری، پشتیبانی و پشتیبانی‌‌های بعدی که رقبای شما به مشتریان خود ارائه می‌دهند و سپس کارهایی که به خوبی انجام می‌دهند و چگونگی عملکرد بهتر آنها را زیر نظر داشته باشید. یک راه عالی دیگر برای فهمیدن این که مشتریان شما چه می‌خواهند، این است که از آن‌ها سوال بپرسید.

با ارسال ایمیل یا نظرسنجی در فروشگاه با مشتریان موجود یا بالقوه، می‌توانید نوع خدمات مورد نظر مشتریان را دریابید. تا جایی که می‌توانید پیشنهادها را قبول کرده و اجرا کنید.

سپس، برخی اقدامات کنترل کیفیت و آموزش کارکنان را انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که سطح خدمات مشتری شما با تمام عناصر بیزینس شما سازگار است. به این ترتیب، نباید یک روز خدمات عالی به مشتریان ارائه دهید و روز دیگر با آنها رفتار دیگری داشته باشید. اگر می‌خواهید مشتری خود را حفظ کنید و آن‌ها را ثابت نگه دارید، ارائه خدمات برتر به مشتری را در سطحی ثابت حفظ کنید.

 

3. هرگز امید خود را از دست ندهید

این مهم نیست که چند بار زمین می‌خورید، این مهم است که چند بار بلند می‌شوید و مبارزه را ادامه می‌دهید. شکست بخش مهمی از فرآیند تجارت است. کارآفرین میلیاردر Richard Branson بیش از 400 شرکت با نام تجاری Virgin راه اندازی کرده است و همه آنها برنده نشده‌اند. Virgin Cola، Virgin Cosmetics، Virgin Cars و Virginware که هیچیک به نتیجه نرسیدند. اما برانسون از شکست‌های خود درس می‌گیرد و پافشاری می‌کند.

و چگونه این نگرش “هرگز نا امید نشو” برای Richard Branson موثر بوده است؟ ارزش Forbes برای او 5.1 میلیارد دلار است و شبکه شرکت‌های او 71000 نفر را در سراسر جهان مشغول به کار کرده است.

اگر می‌خواهید در کسب‌وکار موفق شوید، زمانی که فورا به موفقیت نرسیدید نباید ناامید شوید و اعتماد به نفس خود را از دست بدهید. بررسی کنید چه اشتباهی رخ داده است، به نحوه اجتناب از تکرار آن فکر کنید و دوباره به آن نقطه برگردید و دوباره سعی کنید. هرگز متوقف نشوید و دست از تلاش برندارید. حدود 90٪ شرکتهای نوپا در چند سال ابتدایی شکست می‌خورند. اجازه ندهید که شرکت شما هم اینگونه باشد و اگر شرکت شما با شکست مواجه شد، نترسید و دوباره با یک پروژه جدید شروع کنید.

 

4. برای فداکاری آماده باشید، زندگی شما اکنون کار شماست

بیزینس شما یک شبه موفق نخواهد شد. برای پیش بردن شرکت جدید کار سخت و عزم زیادی لازم است و چه بخواهید چه نخواهید، این عزم راسخ باید با درک همراه باشد، بیزینس شما اکنون زندگی شماست. بسیاری از مردم درباره شروع بیزینس خود صحبت می‌کنند، زیرا مشتاق استقلال آن هستند. به عنوان یک صاحب بیزینس، می توانید ساعت‌های کار را خود تعیین کنید، در مورد محصولات خود تصمیمات اجرایی گرفته و نحوه پیشرفت کار خود را انتخاب کنید. اما با این استقلال یک مسئولیت باورنکردنی به وجود می‌آید. 

تصمیمات و انتخاب‌هایی که اتخاذ می‌کنید، در کنار تعداد ساعاتی که به فعالیت بیزینس خود اختصاص می‌دهید، در نهایت نحوه رشد و موفقیت بیزینس شما را تعیین می‌کند. ممکن است لازم باشد اوقات فراغت و تجملات شخصی را فدا کنید تا وقت بیشتری را صرف کار نمایید. اگر برای انجام این فداکاری آماده هستید و آن را رها نمی‌کنید، شرکت شما در راه موفقیت قرار دارد.

 

5. وقتی شروع به درآمدزایی بزرگ می‌کنید، آن را در بیزینس خود سرمایه گذاری کنید، نه یک ماشین جدید!

 این مورد مهمی است و با پرسیدن یک سوال بسیار مهم از خود شروع می‌شود: آیا شما در حال تاسیس یک بیزینس قوی و محکم هستید که پتانسیل آن را درک می‌کنید، یا در حال تاسیس یک بیزینس برای سبک زندگی خود هستید که استاندارد زندگی راحت را ارائه می‌دهد؟  

هیچ یک از این گزینه‌ها مشکلی ندارند، اما این انتخابی است که باید از ابتدای زندگی شرکت خود انجام دهید. به این دلیل که بیشتر اوقات، توسعه یک بیزینس قدرتمند به هر پنی که تولید می‌کند احتیاج دارد. شما نباید سرمایه را برای خود در نظر بگیرید درحالی که بیزینس شما به شدت به آن نیاز دارد. 

برای دستیابی به موفقیت باید صبر کنید تا بیزینس شما با پایه های محکم تاسیس شود. بنابراین، این در عمل به چه معناست؟ اول و مهمترین مورد، این است که شما باید خود را کنترل کنید. اکثر کارآفرینان وسوسه می‌شوند که سبک زندگی خود را از لحظه‌ای که شروع به دریافت درآمد یا سود می‌کنند، ارتقا دهند، اما شما باید به پایداری طولانی مدت فکر کنید. یک بودجه واقعی و شخصی برای خود ایجاد کنید و سپس آن بودجه را به نیازهای استراتژیک کسب‌وکار خود اختصاص دهید. 

به این ترتیب، تصمیم گیری در مورد مهمترین مسئله باید آسانتر باشد. به عنوان مثال، ممکن است خرید یک تلویزیون سه بعدی 50 اینچی جدید برای آپارتمان شما مهم نباشد اما برای موفقیت شرکتتان خرید یک point-of-sale terminal بسیار مهم باشد. در برابر وسوسه مقاومت کرده و بیزینس خود را انتخاب کنید.

 

6. کتاب The E Myth Revisited را بخوانید

همه ما یک تصور ذهنی از ظاهر کارآفرینان، آنچه که آن‌ها انجام می‌دهند و مهارت‌هایی که کسب کرده‌اند، داریم. اما واقعیت بسیاری در مورد کارآفرینان موفق وجود دارد و برای ایجاد تعادل مناسب و هدایت شرکت خود، باید مهارت های حقوقی خود را گسترش دهید. 

یکی از بهترین منابع برای یادگیری این مهارت‌ها، کتاب The E-Myth Revisited است که توسط Michael Gerber  در سال 2009 منتشر شده است. به گفته Gerber، همه کارآفرینان باید سه نقش اساسی را ایفا کنند.

اولین آن نقش تکنسین است، “کسی است که این کار را انجام می‌دهد”. تکنسین کسی است که در کار خود مهارت دارد. تکنسین ها در کار خود خارق العاده هستند و آن را بلد هستند به همین دلیل اغلب تصور می‌کنند می‌توانند مهارت‌های باورنکردنی خود را به یک بیزینس موفق تبدیل کنند.

دوم، کارآفرینان است، کسی که دائما در تلاش برای نوآوری است. کارآفرینان همیشه در حال پیشرفت هستند و تلاش می‌کنند تا با رسیدن به هدف بزرگ بعدی پنج قدم جلوتر از رقبا باقی بمانند تا به سوق دادن بیزینس خود به سمت موفقیت بیشتر کمک کنند. 

سوم، مدیر است که منظم بوده و “به اجبار به وضعیت موجود می‌چسبد”. مدیر جزئی گرا، عملگرا و مسئول برنامه‌ریزی و پیش‌بینی است. 

به نظر می‌رسد شما به سه نفر کاملا متفاوت احتیاج دارید، درست است؟ اما اینطور نیست. Gerber خاطرنشان کرد، این سه جنبه مشخص از شخصیت شما هستند و برای تسلط بر نحوه هدایت موثر یک بیزینس، باید یاد بگیرید که هر سه نقش را انجام دهید. تنها در اینصورت، شرایط تبدیل شدن به یک کارآفرین متعادل را خواهید داشت. 

پست قبلی
آیا می‌توانم از امضای الکترونیکی برای امضای اسناد شرکت استفاده کنم؟
پست بعدی
معدن
0
بستن

سبد خرید شما